Het bestelformulier voor de Feestdagen is er weer!

Vanaf vandaag zijn de bestelformulieren voor de feestdagen weer aanwezig! Klik op de volgende link voor onze prachtige folder vol lekkernijen voor de Feestdagen: Kerstfolder Visscher Seafood

U vind hier heerlijke & mooi opgemaakte visschotels en salades. We presenteren dit jaar een aantal nieuwe, prachtige schotels zoals de Zalm Deluxe, de tapasschotel en rondje Seafood. Bekijk de folder online of neem er eentje mee in onze winkel. U kunt u bestelling afgeven in de winkel of online bestellen.

Naast onze Kerstfolder hebben we ook een mooie Bestellijst Visspecialiteiten. Hierin vindt u een groot deel van ons assortiment mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Wilt u zelf gaan kokkerellen tijdens de Feestdagen, extra hapjes of andere lekkernijen om van te smullen? Bekijk ook deze folder snel!

Vishandel Visscher Seafood Zwolle visschalen Vis