Update maatregelen m.b.t. coronavirus

 

Beste klanten,

Ook wij willen alles in het werk stellen om alles zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten en onze mensen, daarom hebben wij besloten om voorlopig het eetgedeelte te sluiten, uiteraard kunt u uw vers/gebakken en menu’s wel meenemen, ook kunnen we verse vis voor u vacuüm verpakken zodat u het kunt invriezen en is er in overleg de mogelijkheid om te bezorgen.

In navolging van de adviezen die donderdag 12 maart naar buiten zijn gebracht, nemen wij in onze winkel een aantal maatregelen. We willen u vriendelijk verzoeken zoveel mogelijk met de pin (contactloos) te betalen. Wilt u toch met contant geld betalen, leg dit dan op de toonbank en geef dit niet direct aan een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen na elke klant hun handen wassen en zo hygiënisch mogelijk werken, waarbij direct contact zoveel mogelijk wordt vermeden.

Voor nieuwe info rondom openingstijden houd de site in de gaten.

Met Vriendelijke Groeten,

Team Visscher Seafood Zwolle