Update m.b.t. online bestellen

Geachte klant,

Zoals u wellicht hebt vernomen, hebben wij in onze winkel diverse maatregelen getroffen om u als klant en onze medewerkers te beschermen tegen verdere uitbreiding van het Coronavirus. Wij willen u erop wijzen dat u wel veilig terecht kunt in onze winkel om uw vis af te halen! Hiervoor hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. Deze maatregelen vindt u tevens bij de ingang van onze winkel. Wij willen u vriendelijk verzoeken deze maatregelen in acht te nemen voor uw eigen en onze veiligheid!

Vindt u het geen prettig idee om naar de winkel te moeten? Bestel uw vis dan online op onze bestelwebsite of via Graaggedaan.nl. In samenwerking met onze vers collega’s, Biologische Slagerij Haverkort, De Echte Bakker Groot-Koerkamp en De Echte Groenteman van der Vegt, uit Zwolle bezorgen wij graag bij u. Bestelt u vandaag? Dan kunt u uw verse producten overmorgen in huis hebben, bezorgkosten slechts € 2,50. De bezorging in Zwolle vindt plaats tussen 10.00 – 12.00 uur. (Let op! Geen bezorging op zondag)

Wilt u graag een warme maaltijd thuisbezorgd? Ook dat kan geregeld worden! Maak dan gebruik van onze bestelservice via UberEats.

Wilt u zelf naar de stad komen maar niet te lang in onze winkel staan? Plaats dan u bestelling telefonisch en wij zorgen dat deze klaar staat voor u! Bel (038) 423 49 27 en geef uw bestelling aan ons door. U mag met uw auto kort parkeren voor onze deur (m.u.v. vrijdag en zaterdag tijdens de markturen).

Met vriendelijke groet,
Team Visscher Seafood Zwolle

Vishandel Viswinkel Visscher Seafood Zwolle logo