Bewuste Visweek

Van 21 tot en met 27 september gaat de Bewuste Visweek van start. Deze week staat in een teken van een bewuste keuze maken bij het eten van vis. Kan een simpele beslissing echt een groot verschil maken? Het antwoord is ja, wij denken van wel! Als je vis eet, kies dan voor vis met het ASC- of MSC keurmerk. Vis met dit keurmerk op de verpakking is duurzaam gevangen of verantwoord gekweekt. Als we samen voor deze vis kiezen, zorgen we voor voldoende vis in zee en worden kwetsbare kustgebieden ontzien. Bovendien steunen we kwekers die goed omgaan met hun medewerkers en rekening houden met de omwonenden. Tijdens de Bewuste Visweek, van 21 tot en met 27 september, bundelen we onze krachten en werken samen met supermarkten en viswinkels. Zo ontdek je hoe uitgebreid het visassortiment met het ASC- en MSC keurmerk is. Kies jij vandaag ook voor vis voor de toekomst?