ASSORTIMENT VISSCHER SEAFOOD

Belegde Broodjes

Lunch, tussendoor of gewoon zin in iets voor de lekkere trek? Met onze belegde broodjes bent u van succes verzekerd. Wij bieden u de keuze uit vers afgebakken pistoletjes wit of bruin of verse witte bolletjes.

Menu's

Alle menu’s worden geserveerd met friet, rauwkostsalade en saus.

Gebakken vis

Visscher Seafood bundelt ruim een halve eeuw ervaring in het bakken van vis, en dat proef je, want onze gebakken vis is lekker krokant en niet te vet. Een lekkerbek met of zonder saus, een bakje gamba’s, een portie inktvisringen of een gebakken bokking… We hebben achttien soorten gebakken vis. Heerlijk om zo op te eten en voor veel klanten een wekelijks vaste prik voor bij de maaltijd thuis. En wij bakken uw vis natuurlijk in zuiver plantaardige olie.

BBQ en gourmet

Voor een geslaagde barbecue moet u zeker eerst kennis maken met ons ruime aanbod spiesen en barbecuepakketjes. De hele zomer door hebben wij een ruim en gevarieerd aanbod van producten die makkelijk te bereiden zijn op de barbecue of bakplaat.

Visschotels

Al onze salades worden ambachtelijk bereid en gegarneerd met onder meer de volgende soorten vis: paling, zalm, makreel, forel, garnalen en gerookte haringfilet. U kunt kiezen voor zalmsalade, huzarensalade of een mix van beide salades op één visschotel.

Visspecialiteiten

Wist u dat wij van Visscher Seafood iedere dag onze vis vers aanvoeren vanuit verschillende afslagen? Als iedereen nog slaapt wordt de beste vis geselecteerd en meegenomen naar de Melkmarkt 32 in Zwolle. Onze klanten profiteren zo van 30 jaar viservaring.